Badkamer renoveren?

Bij Badkamerbouwers kan je terecht voor alle sanitaire installaties

Uitgekeken op je badkamer?

Wil je jouw badkamer volledig laten renoveren?

Douche

Douchekoppen, douchekranen, tegels, deuren, cabines, douchebakken... Kies je voor een regendouche of een gewone? Er is voor ieder zijn smaak keuze genoeg!

Bad

Ligbaden, duobaden, douchebaden, vrijstaande baden of heb je liever een hoekbad? Alles kan, ze zijn er in alle soorten en maten.

Sanitair

Wastafels, waskommen, hangtoilet en alle andere toebehoren. Eén van de meest gebruikte onderdelen van je badkamer is waarschijnlijk de wastafel. Badkamerbouwers levert wastafels in verschillende klassen, zowel in maat als in prijs Naar wens.

Badkamermeubels

Spiegels, kasten, Deze zijn natuurlijk ook nodig in jouw droombadkamer om je spullen in te bewaren. Badkamerbouwers heeft verschillende varianten om jouw wensen in te vullen.

Badkamer renoveren?

Douchekop

Bij badkamerbouwers is er een ruime keuze aan douchekoppen volgens jouw wensen en prijzen.

Tegels

Mozaïk, kalksteen, keramische vloertegels, natuursteen, houtstrips, ... Zoveel keuze uit prachtige tegels voor heel jouw badkamer.

Bad

Relax je graag door een bad te nemen? Kies voor een ligbad; vrijstaand bad, hoekbad, duobad of zelfs een bubbelbad!

Wastafel

Creatief met wastafels; je kan kiezen voor waskommen in alle vormen en materialen, of een prachtige wastafel. Want dat is essentieel voor jouw badkamer.

Toilet

Een stevig en comfortabel toilet is essentieel. Kies je voor een zwevend toilet of gewoon een staand toilet? Ook wij zorgen voor alle toebehoren (bv toiletpapierhouder, leuning, bedieningspanelen...)

Badkamermeubels

Bij een badkamer horen kasten voor het opbergen van je spullen. Neem je open kasten of gesloten kasten, hout of steen, voor ieder wat wils.

Jouw badkamer renoveren?

De douche

"Je zorgt voor positieve energie

je staat altijd voor me paraat

jij maakt me drastisch schoon

Ik zing als ik er onder sta

schuim over "t hele lichaam 

positieve schone warme waterdruppels

zorgen ervoor dat ik de dag weer haal"

Over ons

Badkamerbouwers zorgt voor een totale renovatie van je badkamer. We bieden de beste kwaliteit volgens jouw prijsklasse.

Realiseer je droombadkamer samen met ons volgens jouw budget en wensen. We geven je advies, een professionele installatie en afwerking. 

Heb je al een idee hoe jouw droombadkamer eruit ziet? Of juist nog niet? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie:

Al een idee voor jouw badkamer?

Vraag hieronder vrijblijvend een offerte!